Menu
Boxa Portabila Cu Bluetooth Emoticon Smiley Lool Bigben

Producator: AI & E

Boxa Portabila Cu Bluetooth Emoticon Smiley Lool Bigben

Cod produs: 803659
17,01 lei
cu TVA

- Bluetooth ®

- Streaming wireless pentru muzica

- Functie hands-free pentru telefoane mobile

- Distanta pana la 10 m

- Incarcare prin port USB (cablu inclus)

- Intrare AUX de 3,5 mm (cablu nu inclus)

- Acumulator litiu reincarcabil pana la 8 ore de redare

- Microfon incorporat cu reducere a zgomotului

- Putere: 9W (3W RMS)

- Dimensiune: 65 mm.

Cantitate

  • MINI DIFUZOR BLUETOOTH SUPER DIVERTAT SI PORTAT - Cel mai dragut difuzor emoji din jur. Distractie dimensionata pentru a incapea in mana ta, acest baiat va da viata petrecerii. Aduceti-va difuzorul portabil la plaja, petrecerea de pijama sau lasati-o in baie pentru a crea starea de spirit. Daca tu sau copiii tai sunteti obsedati de emoji-uri, atunci va veti indragosti cu totii de aceasta mini boxa Bluetooth adorabila.
  • CONEXIUNE BLUETOOTH LUNGA - Vibratii uimitoare vin la tine cu acest difuzor fara fir cu raza lunga de actiune, care se va conecta la dispozitivul tau Bluetooth de pana la 60 ft. Asculta podcast-ul, artistii si albumele tale preferate la o calitate incredibila a sunetului difuzorului surround. Lasati telefonul in orice camera si aduceti difuzorul handsfree in aer liber, in veranda sau in gradina.
  • ORE DE RELAXARE, PETRECERE SAU MUZICA FERICITA - Incarcati timp de 1 ora si bucurati-va de 8 ore intregi de melodiile tale preferate! Redati muzica de petrecere in camera dvs. de camin sau creati o atmosfera meditativa relaxanta in baie. Are o husa impermeabila si este rezistenta la praf si la cadere. In plus, acest difuzor de buzunar are chiar si protectie la supraincarcare pentru a proteja dispozitivul.
  • COMENZI INTEGRATE DE LA MINI DIBUZOAREA TAU EMOJI - Exista un microfon incorporat pentru apeluri cu maini libere, un port pentru card Micro SD, intrare Aux, butoane de control al volumului, butoane de trecere inainte/inapoi. In plus, o incarcare prin portul USB care este compatibil cu toate cablurile de incarcare USB. Controlati-va muzica direct de pe difuzorul portabil de exterior, fara sa va atingeti macar telefonul.
  • COMPATIBIL CU MULTE DISPOZITIVE - Conectarea la un dispozitiv mobil sau audio prin tehnologia wireless Bluetooth 4.0 este simpla cu aceasta mini boxa hi-fi rotunda. Este compatibil cu aproape toate smartphone-urile, iPad-urile, iPhone-urile sau tabletele. Daca dispozitivul dvs. are conexiune Bluetooth, comutati pur si simplu faceti clic pe „scanati” si asteptati sa se conecteze la difuzor. Utilizati acest difuzor Bluetooth pentru smartphone-uri oriunde!
AI & E
803659

Fisa cu date

Dimensiuni
6 x 6 x 6 cm
Greutate maxima
63 g
Putere
9 W
Material
Plastic
Tip Produs
Boxa Portabila
Detalii
Conectivitate: Bluetooth, Jack, MicroUsb, Distanta operare: 10 m
Tip alimentare
la retea prin microUSB la tensiunea de 5 V
Culoare
galben

Alte 16 produse din aceeasi categorie: