Menu
Pentru a achita produsele comandate pe germag.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard (acceptam si programe de rate fara dobanda)
- Paypal (in curand)
- Ordin de plata
 
Plata numerar/ramburs
 
Plata se face in lei pentru comenzile in Romania sau in euro pentru comenzile internationale, integral, la livrare sau la ridicarea produselor din magazinele Germag. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.
 
Plata cu cardul la ridicarea produselor din magazine/showroom
 
In cazul in care firma de curierat permite, plata se va efectua catre agentul de curierat utilizand sistemul POS pus la dispozitia dumneavoastra de catre acesta.
La ridicarea produselor de la sediul Germag sau din magazinele noastre, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.
 
Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card.
 
Plata online cu cardul
 
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
 
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
 
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Germag.ro foloseste platforma euplatesc.ro .
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati euplatesc.ro .
 
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata euplatesc.ro . Germag.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.
 
Ordin de plata
 
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Germag, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.
 
Nume firma: S.C. GERMAG TREND S.R.L.
Cont lei: RO50 RZBR 0000 0600 0441 0277, deschis la Raiffeisen
Cod unic inregistrare: 16123387
 
Folosind cardul Raiffeisen Bank beneficiezi de 3 rate fara dobanda sau plata integrala.
 
Plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, este disponibila atat pentru platile online cat si in magazinele noastre.
 
Programul Multishop – Rate fara dobanda este atasat cardurilor de cumparaturi:
- Raiffeisen Bank Standard
- Raiffeisen Bank Vodafone
- Raiffeisen Bank Gold
- Raiffeisen Bank World
 
Folosind Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank, poti plati in rate produsele vandute de Germag.ro .
 
La receptionarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, etc) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:
- Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate
- Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei