Menu
Cine suntem noi?...
 
Germag Trend este o companie prezenta pe piata din Romania inca din 2004 avand o larga experienta in vanzarea en-gros si en-detail  de produse originale, superioare calitativ si la preturi foarte accesibile. Produsele noastre sunt importate exclusiv din tari vest-europene (Germania si Olanda), gama cuprinzand : confectii, accesorii, electrocasnice, electronice, jucarii, detergenti, produse de ingrijire personala, birotica si papetarie, accesorii pentru casa si gradina, ustensile, accesorii pentru vacanta si timp liber, cadouri, incaltaminte.
Detinem inclusiv service-ul nostru propriu pentru a ne asigura astfel ca serviciile post-vanzare raman la un standard calitativ ridicat spre satisfactia tuturor clientilor.
Incepand cu anul 2008, suntem unic importator al confectiilor scandinave marca Bjornson.
Brandul Germag este extrem de cunoscut pe piata din Romania datorita celor 10 magazine proprii din Bucuresti prin care comercializam  produsele (incluzand aici si vanzarile prin cele 2 magazine en-gros) precum si datorita celor 2 francize Germag prezente in Pitesti si Buzau.
Numarul angajatilor nostri depaseste in prezent 100 de persoane, bine pregatite si mereu  la dispozitia clientilor pentru a-i consilia in achizitionarea produselor dorite.
Pana in momentul de fata, strategia noastra de extindere a activitatii a fost bazata pe deschiderea si dezvoltarea magazinelor proprii in Bucuresti. Datorita cresterii constante a volumului de activitate si a cererii in piata pentru produsele noastre, am decis sa impartasim din experienta si profitul nostru cu francizatii pe care ni-i dorim ca si parteneri.
Avem posibilitatea in prezent, datorii dezvoltarii continue, sa oferim partenerilor nostri de business suport, produse noi saptamanal, satisfactie clientilor astfel incat sa putem creste impreuna.
Datorita cererilor in continua crestere pentru deschiderea de francize, am decis sa va lansam invitatia de a deveni parteneri de succes in aceasta afacere aflata in plina dezvoltare.
 
De ce sa alegeti brandul Germag?...
Printre multe alte motive, alegerea brand-ului Germag se bazeaza pe faptul ca va putem oferi o serie de beneficii unice pe piata romaneasca, pe care alte companii din domeniu nu le au:
-          Oferim clientilor nostri produse originale, la standard inalte de calitate
-          Avem preturi extreme de avantajoase datorita politicii de discount-uri pe care o practicam pentru a sustine financiar evolutia partenerilor nostri si pentru a-I ajuta sa isi maximizeze profitul
-          In cazul in care se intampla sa nu vindeti produsele achizionate , le puteti face retur catre noi oricand
-          Avem importuri de produse noi in fiecare saptamana, pentru a oferi clientilor nostri marfa noua  si pentru a mentine ridicat atat nivelul de interes al clientilor pentru aceste produse cat si nivelul vanzarilor din magazine
-          Suntem deja un business de succes si cunoscut datorita celor 10 magazine proprii din zona Bucuresti si dorim sa impartasim din aceasta experienta prin deschiderea de noi francize
Daca v-am atras atentia asupra acestui parteneriat, va rugam  contactati pentru mai multe informatii  Directorul nostru Regional  Alina Toma
-          Telefon: 0725 558 228
-          E-mail: franciza@germag.ro