Menu
Crema hidratanta pentru conturul ochilor, calmanta si reparatoare SkinAcademy Pure, 25ml, 89540

Producator: Germag

Crema hidratanta pentru conturul ochilor, calmanta si reparatoare SkinAcademy Pure, 25ml, 89540

Cod produs: 804286
6,00 lei
cu TVA
  •  hidrateaza delicat 
  • calmeaza zona delicata a ochilor
  •  reduce umflarea si semnele de oboseala
Cantitate

Skin Academy Pure Moisturizing Eye Cream hidrateaza delicat si calmeaza zona delicata a ochilor. Un amestec unic de Aloe Vera si extracte de ceai verde calmeaza pielea, reducand umflarea si semnele de oboseala, in timp ce glicerina adaugata blocheaza umiditatea si catifeleaza pielea.

Aplicati un strat subtire pe zona de sub ochi, tamponati usor si lasati sa se absoarba in piele. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati impreuna cu gama Skin Academy Pure de ingrijire a pielii faciale.

Ingrediente:

Aqua, Paraffinum Liquidum, alcool cetearilic, glicerina, Ceteareth-20, palmitat de izopropil, ciclopentasiloxan, extract de frunze de aloe Barbadensis (aloe vera), extract de frunze de Camellia Sinensis (ceai verde), acetat de tocoferil, fenoxietanol acrilat/acrilat/acrilat de aloe vera. , Trietanolamina.

Germag
804286

Fisa cu date

Greutate maxima
30 g
Varsta
30+
Volum
25 ml
Tip
ZI / NOAPTE
Pentru
ten Uscat, matur
Tip Produs
Crema de fata
Alte caracteristici
Anti-roseata, Actiune anti-inflamatoare, Vitalitate, Acoperire imperfectiuni,Actiune anti-imbatranire, Anti-mancarime, Actiune Hidratanta
Zona corporala
Fata
Detalii
Infrumuseteaza pielea, Antirid, hidratare, conturul fetei, netezirea ridurilor, Non-comedogenic, Efect regenerant si energizant asupra pielii, Fara alcool
Culoare
alb

Produse de vanzare incrucisata

Alte 12 produse din aceeasi categorie: