Menu
  • Nou

Producator: Princess Traveller

Troler cabina, Princess Traveller,55 x 39 x 22 cm, cifru TSA, roti 360?, 40 L

Cod produs: 806002
209,00 lei
cu TVA
Cantitate

Detalii
34449840.jpg

Alege Princess Traveller by GermagTrend., model Havana, un troler de cabina din polipropilena, usor, spatios si bine organizat, care iti permite sa iei lucruri indispensabile intr-un singur bagaj. In partea superioara beneficiaza de un maner fix.

Trolerul a fost supus celor 5 teste de calitate, rulare, rostogolire, cadere si a fermoarului:

  • Test de calitate: Fiecare troler este testat riguros, aruncat, rulat pe suprafete abrazive, supus temperaturilor si conditiilor extreme pentru a asigura calitate si durabilitate.

  • Test de rulare: Pe suprafete variate de cel putin 2 km.

  • Test de rostogolire: Mai mult de 100 de impacturi.

  • Test de cadere: De la 1 m inaltime.

  • Test de fermoar: Deschis si inchis de 1000 de ori.

Valiza este destinata numai pentru transportul continuturilor dumneavoastra, personale. Nu utilizati valiza in scopuri necorespunzatoare, deoarece aceasta poate conduce la pagube materiale sau la vatamarea persoanelor. In acest caz, producatorul sau comerciantul nu isi asuma raspunderea pentru daunele rezultate. Valiza nu este o jucarie.

Prin ridicarea gresita a transportul bagajelor grele, pot fi cauzate vatamari sau afectiuni la oase, muschi sau articulatii. Tineti bine cu ambele maini valiza pentru ridicare, de partile laterale. Solicitati ajutorul, daca dumneavoastra nu puteti sa ridicati valiza. Asigurati-va ca atunci cand despachetati, copii nu se incurca in ambalaj sau se sufoca cu acesta.

Respectati indicatiile mentionate, astfel puteti evita deteriorarea valizei dumneavoastra.

  • Respectati sarcina maxima a valizei.
  • Transportati valiza pe scari in loc sa trageti de aceasta.
  • Evitati umplerea in exces a valizei.

La interior prezinta doua compartimente generoase in care sa iti tii lucrurile in siguranta, unul dintre ele fiind acoperit de plasa cu fermoar. Este prevazut cu bretele elastice pe ambele compartimente, pentru sustinerea bagajelor.

Troler de cabina compatibil cu majoritatea liniilor aeriene
Acest troler a fost proiectat plecand de la restrictiile de marime ale compartimentelor aflate in avioane, astfel incat pentru un spatiu dat sa maximizeze capacitatea interioara.Asta inseamna ca acest troler se supune reglementarilor, privind bagajele de mana, ale majoritatii companiilor aeriene. Alaturat aveti tabelul cu dimensiunile si greutatea bagajului de cala acceptat de liniile aeriene care decoleaza din Romania.Va recomandam ca inainte de orice calatorie cu avionul sa verificati dimensiunile si greutatea bagajelor de cabina, acestea putand-se schimba in functie de politica fiecarui operator aerian.
Sistem inchidere cu cifru
- Sistemul de inchidere cu cifru TSA ofera siguranta lucrurilor tale.
Roti cu rotiere 360?
- Cele 4 roti duble cu mobilitate de 360? ofera lejeritate in manevrabilitate, permitandu-ti astfel sa il transporti cu usurinta chiar si atunci cand te grabesti.
Sistem telescopic
- Manerul este user-friendly si dotat cu un sistem telescopic cu blocare in trepte pentru a ajusta inaltimea acestuia in functie de nevoi si conjunctura.

Dimensiuni
Dimensiune exterioara 55 x 39 x 22 cm (h x L x l)
Dimensiune interioara ? 50 x 37 x 21 cm
Volum: 40 L
Greutate: 2.9 kg

806002

Fisa cu date

Dimensiuni
55 x 39 x 22 cm
Volum
40 L
Detalii
Bagaj cabina, Greutate redusa,Inchidere cu cifru, Bretele elastice interioare in forma de X
Rezistent la zgarieturi, roti silentioase
Culoare
rosu

Alte 9 produse din aceeasi categorie: