Menu

Set de 4 tacamuri din inox, Couvert, 11658 nu mai face parte din oferta Germag.


  • Nou

Set de 4 tacamuri din inox, Couvert, 11658

Cod produs: 811044
119,00 lei
cu TVA
Setul de 4 tacamuri cu forme clasice este fabricat din inox de calitate, care are o durată lungă de viață și este rezistent la zgârieturi și deteriorare. Tacâmurile pot fi spălate în mașina de vase.
Cantitate
Stoc epuizat


Acest set  include patru piese de tacamuri  fabricate din inox de calitate.,  Este o alegere excelentă pentru cei care caută ustensile de lunga durata.

Setul include o lingură, o linguriță, o furculiță și un cuțit cu un design clasic potrivit oricarei tematice cand vine vorba de asezarea mesei pentru un eveniment ori o sarbatoare. Fiecare piesă este realizată cu atenție pentru a oferi o prindere confortabilă și pentru a asigura ușurința in utilizare, in timp ce materialul din oțel inoxidabil oferă o rezistență excepțională la zgarieturi și uzură, menținand aspectul general al setului in timp. 

 Pot fi folosite in siguranță in mașina de spălat vase, făcand curățarea și intreținerea simplă. In plus, poate fi depozitat in siguranță in congelator, ceea ce il face o alegere excelentă pentru cei care se bucură de deserturile congelate sau de băuturile reci. 

Lingura din acest set este perfectă pentru a manca supe, tocane și alte feluri de mancare pe bază de lichid, in timp ce lingurița este excelentă pentru cafea, ceai sau orice altă băutură fierbinte. Furculița este proiectată cu patru dinți și este ideală pentru a ridica o mare varietate de alimente, inclusiv salate, carne și legume. In cele din urmă, cuțitul este suficient de ascuțit pentru a tăia cu ușurință o serie de alimente, inclusiv fripturi, pui și pește.

Designul setului este unul clasic cu un aspect curat și minimalist si un finisaj tip oglinda  care se potrivește bine cu orice decor de masă.

Dimensiuni:

  • Cutit : lungime - 23 cm ,  greutate - 80 grame
  • Furculita: lungime- 20,5 cm , greutate- 45 grame
  • Lingura: lungime - 20.4 cm , greutate - 50 grame
  • Lingurita: lungime- 15 cm , greutate - 27 grame
811044

Fisa cu date

Continut
cutit, lingurita, lingura, furculita
Material
inox
Finisaj
tip oglinda

Alte 16 produse din aceeasi categorie: