Menu

Lingurita de paste din silicon Hescom cu acoperire antiaderenta, 74225 nu mai face parte din oferta Germag.


  • Nou

Producator: Germag

Lingurita de paste din silicon Hescom cu acoperire antiaderenta, 74225

Cod produs: 810378
39,90 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat


La Hescom considerăm extrem de importantă dezvoltarea dvs. in bucătărie. Suntem pentru Individualitate și Creativitate și dorim să ne asigurăm că puteți aduce cu ușurință aceste calități in prim-plan in preparatele dumneavoastră.

Dorim să vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă face spaghetele plăcute. Această lingură pentru spaghete este ușor de utilizat și este realizată de cea mai bună calitate. Acest lucru asigură că durează mult timp cu tine și nu se uzează rapid.

Care sunt avantajele?


✔ MATERIAL DURABIL - lingurile noastre pentru paste sunt fabricate din silicon de inaltă calitate combinat cu lemn robust de bambus. Aceste materiale nu sunt BPA și sunt aprobate de FDA. Astfel, puteți găti fără griji.

✔ UȘOR DE UTILIZAT - Lingura pentru paste are un design ergonomic. Combinat cu greutatea ușoară a lingurii pentru paste, este extrem de confortabil de ținut. Aceasta inseamnă că vă puteți pregăti felurile de mancare cu ușurință.

✔ ACCESORII DE BUCĂTARE - Manerul ustensilului are și un orificiu de agățat pentru depozitare ușoară. Impreună cu designul retro al ustensilelor de bucătărie, poate fi folosit in orice cadru de bucătărie. Un instrument ușor de care să te indrăgostești.

✔ CADOU PERFECT– Lingura pentru paste este cadoul perfect pentru orice bucatar sau bucatar caruia ii place sa faca preparate cu paste. Cel mai bun cadou este, desigur, ceva de oferit pe care oamenii il folosesc des, iar această lingură pentru spaghete este un MUST HAVE pentru gătit.

✔ PĂSTRAȚI-VĂ UTENSILELE DE GĂTIT – Este important atunci cand gătiți să vă asigurați că nu faceți zgarieturi și zgarieturi in tigăi și picioare. Această lingură spaghete ajută enorm la asta. Siliconul este neted, moale și flexibil. Combinația potrivită pentru a vă proteja tigăile.

Povestea noastră

Știm exact de ce aveți nevoie pentru a vă bucura să vă gătiți mancărurile in bucătărie. Prin urmare, Hescom dorește să vă ofere instrumentele potrivite pentru a incepe acest lucru.

Lingurile noastre pentru paste sunt ușor de utilizat datorită designului ergonomic al manerelor. Se potrivesc confortabil in mană, făcandu-le ușor de utilizat in timp ce gătiți. Pregătirea mancărurilor nu a fost niciodată o experiență atat de plăcută.

Lingura pentru paste este, de asemenea, ușor de spălat. Puteți face acest lucru manual sau folosiți o mașină de spălat vase. Lucrul minunat despre siliconul nostru este că separă cu ușurință grăsimea in apă fierbinte. Acest lucru economisește mult efort la spălare.

Germag
810378

Alte 16 produse din aceeasi categorie: