Menu

Tel din silicon Hescom cu acoperire antiaderenta, 74195 nu mai face parte din oferta Germag.


  • Nou

Producator: Germag

Tel din silicon Hescom cu acoperire antiaderenta, 74195

Cod produs: 810375
39,90 lei
cu TVA
Tel din silicon Material durabil Usor de utilizat Accesorii de bucatarie
Cantitate
Stoc epuizat


La Hescom, credem că dezvoltarea abilităților de gătit este cel mai important lucru. Suntem pentru individualitate și creativitate. Prin urmare, vrem să vă oferim și instrumentele pentru a face ca aceste calități să iasă in evidență in preparatele dumneavoastră.

Cu Garde de la Hescom iți poți duce abilitățile de gătit la nivelul următor. Să-ți faci mancărurile mai ușor este esențial pentru a-ți păstra ambițiile. In plus, familia și prietenii pot gusta acest lucru in preparatele tale. Ce nu aduce un sentiment mai bun?

Care sunt avantajele?


✔ MATERIAL DURABIL - La Hescom nu mai trebuie să vă faceți griji că lucrați cu silicon ieftin. Folosim doar silicon de inaltă calitate in ustensilele noastre de bucătărie. Acesta este, de asemenea, fără BPA și aprobat de FDA, ceea ce oferă un plus de siguranță atunci cand gătiți. Desigur, acest lucru face alegerea foarte simplă.

✔ UȘOR DE UTILIZAT - Whisk este special conceput cu un design ergonomic care il face confortabil de ținut și ușor de utilizat. In plus, este compact și ușor de depozitat. Așa că aveți intotdeauna o bucătărie ingrijită in care să lucrați.

✔ ACCESORII DE BUCĂTARE– Ințelegem că cauți unelte care să facă gătitul ușor și cu care să fii mandru. Acest tel confortabil este cu siguranță un plus la asta. Un design elegant și retro asigură că acest tel se potrivește aproape in orice bucătărie. Poți fi intotdeauna mandru de locul tău de muncă.

✔ CADOU PERFECT - telurile sunt, de asemenea, foarte importante pentru bucătari și bucătari. Așa că puteți oferi oricand acest produs cadou iubitului sau iubitei dvs., dacă le place să gătească.

✔ PĂSTRAȚI-VĂ VASALE DE GĂTIT - Avantajul utilizării siliconului de inaltă calitate este că nu vă poate zgaria sau zgaria tigăile și oalele. Este ușor de utilizat și foarte ușor. Deci, puteți folosi și celelalte instrumente pentru o lungă perioadă de timp.

Povestea noastră

Gătitul ar trebui să rămană distractiv și pentru asta este important să folosești ustensile care iți plac și cu care să lucrezi cu plăcere. Hescom oferă toate instrumentele necesare pe care le puteți folosi pentru a stimula aceste activități. Cu telul nostru nu mai trebuie să te stresezi pentru tigăile și oalele tale, poți găti și efectua acțiuni cu ușurință și nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la spălarea ulterioară.

Bata nu absoarbe mirosurile și culorile alimentelor și ingredientelor. in plus, este ușor de spălat. Puteți pune apă fierbinte pe tel, iar grăsimea se va elibera din silicon. Cel mai important lucru la telul nostru este că vă ușurează timpul de gătit.

Germag
810375

Alte 16 produse din aceeasi categorie: