Menu

Cleste de bucatarie din silicon Hescom cu acoperire antiaderenta, 74256 nu mai face parte din oferta Germag.


  • Nou

Producator: Germag

Cleste de bucatarie din silicon Hescom cu acoperire antiaderenta, 74256

Cod produs: 810376
39,90 lei
cu TVA
Cleste de bucatarie Material otel inoxidabil si silicon Culoare maro Lungime 24 cm
Cantitate
Stoc epuizat


Hescom reprezintă dezvoltarea ta in bucătărie. Dorim să contribuim la aceasta oferind instrumente care vă pot ajuta să vă dezvoltați individualitatea și creativitatea.

Cleștii de la Hescom fac gătitul o briză. Are greutate redusă și ușor de utilizat. Acest lucru vă permite să oferiți cu ușurință și rapid o calitate excelentă a alimentelor dvs. Credem că poți găti bine, iar cleștele noastre de bucătărie te ajută să aduci in discuție acest lucru.

Care sunt avantajele?
✔ MATERIAL DURABIL
 –

Ne-am proiectat cleștele de bucătărie cu cea mai mare grijă și considerații materiale. Ne modelăm oțelul pentru clești cu mare precizie. Am făcut acest lucru pentru ca cleștii să poată rezista cu ușurință mult timp cu tine. Siliconul este proiectat de inaltă calitate, este puternic și flexibil. Acesta este, de asemenea, fără BPA și aprobat de FDA, ceea ce oferă un plus de siguranță atunci cand gătiți.

✔ UȘOR DE UTILIZAT –

Designul a primit și atenția necesară din partea noastră. Ușor de operat și proiectat cu tampoane de silicon pe maner. Aceasta inseamnă că cleștii pot fi folosiți pentru perioade mai lungi fără să vă deranjeze mana.


✔ ACCESORII DE BUCĂTARE –

Ustensilele de bucătărie ar trebui să fie frumoase și să se potrivească cu interiorul bucătăriei tale. Clestele noastre de bucătărie au un design retro și, prin urmare, se potrivesc cu ușurință in orice decor de bucătărie.



✔ CADOU PERFECT –

Un bucătar sau un bucătar consideră foarte important gătitul cu ustensile de bucătărie de inaltă calitate. Prin urmare, aceste clești de bucătărie sunt un plus uriaș pentru bucătăria lor. Așa că nu ezitați să oferiți cleștii cadou familiei sau prietenilor dvs. Garantat că il pot folosi corect.



✔ PĂSTRAȚI-VĂ VASeLE DE GATiT –

Siliconul de calitate superioară este foarte important pentru păstrarea oalelor și tigăilor și poate dura, de asemenea, foarte mult timp. Așa că țineți cont de acest lucru atunci cand alegeți ustensile noi de bucătărie.

Germag
810376

Alte 16 produse din aceeasi categorie: